Τηλεφωνήστε μας
210 4000405

Αισθητική Προσώπου

Νεανικό και όμορφο πρόσωπο. Τεχνικές αναζωογόνησης με τη βοήθεια του υαλουρονικού οξέως και του Botox.

Το πρόσωπο με το πέρασμα του χρόνου αλλάζει, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ρυτίδες, να παρουσιάζει χαλάρωση και να δείχνει ταλαιπωρημένο και κουρασμένο. Αυτό επιδεινώνεται με το κάπνισμα, την υπερβολική έκθεση στον ήλιο, την υπερβολική διέγερση των μιμικών μυών του προσώπου και την κακή διατροφή.

Η απώλεια όγκου που παρουσιάζεται και οι ρυτίδες που σταδιακά γίνονται βαθύτερες, έχει σαν αποτέλεσμα το δέρμα λόγω βαρύτητας να “κρεμάσει”, γεγονός που επηρεάζει σημαντικά την εμφάνισή του προσώπου.

Τα χείλη επίσης χάνουν τον όγκο τους, με αποτέλεσμα να φαίνονται λεπτότερα. Η απώλεια υποδόριου ιστού και η αφυδάτωση δίνουν την εντύπωση ενός ταλαιπωρημένου και γηρασμένου προσώπου.

Τη λύση σ’ αυτά τα προβλήματα δίνουν ενέσιμες θεραπείες αισθητικής βελτίωσης, όπως το υαλουρονικό οξύ και το Botox. Τα ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως γεμίζουν τις ρυτίδες και δίνουν όγκο, λάμψη, ενυδάτωση και σφριγηλότητα στο πρόσωπο. Το Botox, μέσω της δράσης του στους μυς του προσώπου, εξαφανίζει τις ρυτίδες έκφρασης.